Колко пара е този маховик защото и аз мисля , че го имам този проблем ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при 147 - тресе
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеКолко пара е този маховик защото и аз мисля , че го имам този проблем ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеКолко пара е този маховик защото и аз мисля , че го имам този проблем ?Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Миии кат гледам отиваш към сваляне на скоростна кутия. Тогава ще се разбере със сигурност. Всичко друго са фафли и хвърляне на боб... Подготви се за маховик все пак, лагерът е малкия дявол. Ако не ти се занимава, караш докато се счупи и това е.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщениеДнес забелязах, че докато загрее колата си работи идеално, като мед. Удари ли 50-60 градуса и се появява този дявол..Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщениеБеден студент съм, докато не спре колата съединител не купувам
За какви пари става въпрос за този лагер?
То ще е грехота да свалиш кутията и да смениш само лагера (ако изобщо е от него).
Като свалите ще разбереш. Аз залагам за лагера де.. ама като се свали, ше разбереш със сигурност, иначе само предположения
Comment
-
имам половин година до бригадата, като излъжа американците да взема някой лев ще го оправя..ако до тогава се държи..иначе днес обикалях цял ден и нямаше никакъв проблем..странна работа е..дано се отърва с малкия дявол. Благодаря на всички за съветите и коментарите, помагате ми наистина много.
..и каква е логиката да ми откраднат задната емблема на колата?! иии халал да му е!
Comment
-
Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
..и каква е логиката да ми откраднат задната емблема на колата?! иии халал да му е!
Comment
Comment